Tuesday, 22 May 2012

Sistem Member Get Member


"MEMBER GET MEMBER" merupakan program pemberian komisen kepada setiap agen topup reload prepaid yang memperkenalkan rakan baru sebagai agen jualniagatopup.blogspot.com. Tujuan program ini diperkenalkan adalah untuk memberi pendapatan sampingan pada semua agen topup reload prepaid yang kurang berkemampuan untuk memilih pakej pendaftaran yang lebih tinggi dan juga sebagai sumber pendapatan ke-4 dalam perniagaan topup prepaid ini.


Terma Dan Syarat :


 • Anda mestilah mendaftar dahulu menjadi agen topup reload prepaid syarikat kami dengan memilih mana-mana pakej pendaftaran yang ditawarkan. Jika tidak mendaftar sebagai ahli, anda tidak layak menyertai program ini.
 • Program ini dikhaskan hanya kepada semua agen topup reload prepaid yang mendaftar dengan http://jualniagatopup.blogspot.com sahaja.
 • Sekiranya ingin memperolehi komisen "Member Get Member" anda mestilah memperkenalkan dan mendaftarkan rakan kepada pakej yang lebih tinggi atau sama dengan pakej Anda.
 • Contoh : Anda hanya mendaftar Pakej THIRD RETAIL (TR) dan anda layak mendaftarkan rakan anda pada pakej yang lebih tinggi dari pakej THIRD RETAIL (TR).
 • Setelah pembayaran dibuat dan pendaftaran rakan anda berjaya, anda akan menerima komisen "Member Get Member" dari pihak kami ke dalam akaun modal anda.Jumlah komisen Bagi Setiap Pendaftaran Rakan "Member Get Member"

 1. Third Retail ( TR) = RM3
 2. Second Retail (SR)= RM5
 3. First Retail (FR) = RM10
 4. Retail (R) = RM20

Untuk Program "Member Get Member" Sila Ikuti Arahan Berikut Dengan Teliti.


SILA BUAT BAYARAN PENDAFTARAN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH

Bayaran (Bank In)

Cimb:03010008355208
(FADHLIN SAKINA)

ATAU 


Bank Islam:03-036-02-073325-9
(Fadhlin Sakina)


Selepas membuat bayaran , sila SMS pendaftaran rakan anda.

ID Anda.Level Anda.Reg.Nama Rakan.Negeri.No.Hp Rakan.Level.Bank.Jumlah.Tarikh.Masa

Contoh:

A007.TR.Reg.Farid.Perak.0191234567.FR.Maybank.RM50.9/1/2010.3.50pm

Dan Hantarkan SMS anda Ke 013-2543038

Selepas pendaftaran berjaya anda akan menerima komisen melalui akaun modal anda.

  No comments:

  Post a Comment